Algavad koolide orienteerumise õppepäevad PDF Prindi
Kirjutas Priit Poopuu   
Kolmapäev, 28 September 2011 15:00

Orienteerumisklubi JOKA alustab projekti „Orienteerumise kui rahvaspordiharrastuse propageerimine ja tutvustamine Lõuna-Järvamaal“ raames orienteerumise õppepäevadega piirkonna koolides järgmistel aegadel: 3.oktoobril, Kabala Põhikoolis algusega kell 12.00 ja 21.oktoobril Väätsa Põhikoolis algus kell 10.00.

Projektiga „Orienteerumise kui rahvaspordiharrastuse propageerimine ja tutvustamine Lõuna-Järvamaal“ soovitakse parendada piirkonna elukeskkonda ning luua kohalikele elanikele enam võimalusi tegeleda vabal aja huvitavate, põnevate ja tervislike harrastustega ning orienteerumist kui rahvaspordiala on propageeritud laiapõhjalise vaba aja veetmise viisina.

Projekti kaudu soovime Lõuna-Järvamaa koolidele ja õpilastele pakkuda võimalust saada enam teadmisi orienteerumisest  ning soetada abivahendid koolidele ala harrastamiseks. Lõuna-Järvamaa koolidel (Türi, Laupa, Väätsa, Retla, Kabala, Imavere) ei ole täna koolikaarte, mille alusel noortele baasteadmisi edasi anda.

Projekti otsesteks eesmärkideks on  7 koolikaardi joonistamine Türile, Laupale, Väätsale, Retlasse, Imaverre, Kabalasse ning Käomäele. Koolidele soetatakse orienteerumisõppeks ja treeninguteks vajalikud korraldus- ja harrastusvahendid.

Projekt viiakse ellu Leader meetme elukeskkonna ja kogukonnateenuste meetme raames.

 

Lisa kommentaar


Kontrollkood
Värskenda

Küsitlus

Kes on orienteeruja?